Flexibel Arbetsplats


Detta är det bästa alternativet för dig som är lite här och där i tid och otid, men ändå vill återkomma till en plats som känns som hemma och som du kan utgå från.

När du hyr en flexibel plats har du tillgång till ett antal bastjänster. Dessutom kan du addera två av våra tilläggstjänster. Det ingår i priset!

2490:-/mån

Jag vill sitta på Factory

Detta ingår


Wifi

Väntan är över, snabbt och utan krångel som internet alltid borde vara.

Städning

Rent och fräscht, är vår melodi. Renhållningen från damm och smutts på din plats och i de gemensamma utrymmena fixar vi såklart.

Kontorsmöbler

Vi vet att miljön är viktig, därför har vi tagit fram möbler som är både funktionella, snygga och ergonomiska.


Tilläggstjänster


När du väljer att hyra en arbetsplats på Factory får du en massa goa fördelar. Dessutom kan du lägga till tjänster som underlättar din vardag. Två av dessa tjänster nedan får du välja till utan kostnad när du hyr en Flexibel arbetsplats. Vill du utöver detta lägga till ytterligare någon tilläggstjänst går det självklart bra.

24/7 Access

Du kan sitta på kontoret när du vill, hur mycket du vill och hur ofta du vill. Vardag som helgdag spelar ingen roll. Besök går också bra, bara det inte stör någon annan på kontoret. Lägger du inte till denna tjänst när du hyr en flexibel arbetsplats har du möjlighet att sitta på kontoret mellan 08.00-18.00 på vardagar.

600:-/månaden

Eget Postfack

Du kan får ett eget fack på kontoret dit din post levereras. Allt för att du ska slippa missa något viktigt.

250:-/månaden

Konferensrum

Inkluderar 5 timmars fri tillgång till våra konferensrum. Du bokar dem själv i vårt system. Behöver du mer tid, så är det inga problem. Du kan då hyra våra konferensrum hur mycket du vill med 15 % rabatt.

750:-/månaden

Kaffe & Te

Över en kopp kaffe & te har många problem löst sig. Hos oss ingår varma drycker som både är bra för smaklökarna och med schyssta villkor för de som producerat råvarorna.

500:-/månaden

Mat

Vi har en mat-service på Factory där du kan beställa mat i samband med att du nyttjar våra konferensrum. Du kan läsa mer om alternativen och våra menyer för frukost, lunch och fika här.Mat

Offert


Du kommer trivas här, vi lovar!

Jag vill ha en flexibel arbetsplats