Fast Arbetsplats


Detta är det bästa alternativet för dig som behöver din egen arbetsplats i Göteborg att återvända till och som vill bo in dig riktigt, där du kan skapa dina mästerverk.

När du hyr en fast plats har du tillgång till alla de sakerna som adderar värde för att du ska lyckas med det du älskar.

3990:-/mån

Jag vill sitta på Factory

Detta ingår


24/7 Access

Du kan sitta på kontoret när du vill, hur mycket du vill och hur ofta du vill. Vardag som helgdag spelar ingen roll. Besök går också bra, bara det inte stör någon annan på kontoret.

Kontorsmöbler

Vi vet att miljön är viktig, därför har vi tagit fram möbler som är både funktionella, snygga och ergonomiska. Inte nog med det ingår också en skärm när du hyr en fast arbetsplats.

Wifi

Väntan är över, snabbt och utan krångel som internet alltid borde vara.

Kaffe & Te

Över en kopp kaffe & te har många problem löst sig. Hos oss ingår varma drycker som både är bra för smaklökarna och med schyssta villkor för de som producerat råvarorna.

Konferensrum

Varje månad har du 5 timmars fri tillgång till våra konferensrum. Du bokar dem själv. Behöver du mer tid, så är det inga problem. Du kan hyra våra konferensrum hur mycket du vill med 15 % rabatt.

Eget Postfack

Du får ett eget fack på kontoret dit din post levereras. Allt för att du ska slippa missa något viktigt. Dessutom kan du posta dina kärleksbrev och annan vanlig post direkt på kontoret.

Monitor

Vi ger dig tillgång till en 25" IPS-skärm med 2560x1440-upplösning som ger dig superfin bild som du kopplar upp din laptop till. Bättre kan det inte bli!

Städning

Rent och fräscht, är vår melodi. Renhållningen från damm och smutts på din plats och i de gemensamma utrymmena fixar vi såklart.


Tilläggstjänster


Mat

Vi har en mat-service på Factory där du kan beställa mat i samband med att du nyttjar våra konferensrum. Snart kan du läsa mer om alternativen och våra menyer för frukost, lunch och fika.


Vi har en plats åt dig. Kom förbi och provsitt!

Jag vill sitta på Factory