För en tid sedan skulle vi delägare för Factory mötas för att jobba med utvecklingen av vår affärsidé och verksamhet. Vi är tre sanna entreprenörer vilket märks på så många plan när vi ska mötas.

Vi tillhör alla tre kepsgenerationen, den som inte bryr sig om man har kepsen på sig inomhus eller vid matbordet. Vi har många likheter, även om de tagit helt olika utryck i vad vi skapar och jobbar med i våra enskilda bolag.

När vi möts slutar det ofta med att vi alla sitter bakom våra skärmar och kommunicerar via whats app snarare än något av de mer personliga formerna som man kan använda sig av när man sitter mitt emot varandra. Det brukar oftast sluta med att vi gör massa saker samtidig.

Mitt i detta till synes ostrukturerade kaos med kepsen på sne verkar vi ändå fungera som allra bäst. För vi är där tillsammans, vi kan fråga varandra frågor som vi googlar svaren på och vi känner tillhörighet och gemenskap.

Det är just detta som vi valde att starta Factory kontorshotell. Det handlar om gemenskapen, arbetsglädje och ett rum där skapande och kreativitet får vara i centrum..